Samarbejdspartnere | Trackdayklubben

Samarbejdspartnere

Vore samarbejdspartnere støtter os, så hjælp os også at støtte dem!


BrunoHansen.JPG

Motorsportshop har de bedste dele til din banebil, og har været den førende leverandør i en lang årrække. Motorsportshop giver 10% rabat til medlemmer af Trackdayklubben på  alle bremseklodser, motorolier, gearolier, bremsevæske og kølervæske. Du skal blot oplyse dit medlemsnummer, når du bestiller.


Kart Shop 0

Kart-Shop er vores samarbejdspartner indenfor tilbehør, sikkerhedsudstyr og beklædning til banesport. Kart-Shop forhandler en række mærkevarer og er importør af Alpinestars, Adidas, Bell og P1. Kart-Shop giver 10% rabat til medlemmer af Trackdayklubben. Medlemsnummer skal angives ved bestilling.


mcqueens-logo

Mcqueens blev stiftet for, at tilbyde den moderne mand et alternativ når det gælder mode – eller rettere stil. Omdrejningspunktet hos Mcqueens er den æstetik og romantik, der var i motorsport og gran turismo sportvogns-kørsel i 60‘erne og 70‘erne. Dengang mænd som James Garner, Paul Newman og Steve Mcqueen var rå, men stilsikre idoler. Mcqueens forsøger, at genindfange lidt af den nostalgi med produkter, der passer til den moderne mand, men som er inspireret af en anden tid. Medlemmer af Trackdayklubben tilbydes 10% hos Mcqueens.


Aerovision

Aerovision.dk er en fotografisk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere billede og video fra luften ved hjælp af droner. Virksomheden producerer film inden for mange kategorier, herunder ejendomme, produktionsvirksomheder, reklameindustrien, arkitekter, marinaer og ikke mindst motorsport. Aerovision.dk filmer til de fleste Trackday arrangementer, derfor har du her muligheden for at få filmet netop din bil på din yndlingsbane i Danmark.


ref-nonbye

Nonbye designer og producerer vores skilte, flag, klistermærker og andre emner vi bruger til at præsenterer Trackdayklubben. Nonbye designer, udvikler og producerer visuelle kommunikationsløsninger for virksomheder og organisationer i alle brancher. Nonbye er sparringspartnere inden for alle aspekter af visuel profilering og hjælper deres kunder med at synliggøre deres brand og produkter.


mascot logo

MASCOT Som er vores samarbejdspartner og leverandør af tøj til vores instruktører og frivillige, er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 12 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.ASD.jpg

ThorQualmann.dk laver hjelmdesigns og foliedesigns til biler samt logoer, illustrationer og meget mere. ThorQualmann.dk leverer grafiske designløsninger til både national og international motorsport. Så kontakt ham for at få et fedt og unikt design til dig, din bil eller dit team, så du skiller dig ud fra mængden!


Ikke-navngivet.png

FDM Motorsport Event arrangerer events med racerbiler på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen. Hvis du ikke vil bruge din egen bil til vores events kan du leje en VW Scirocco racerbil komplet med slicks, bur og racersæde til vores arrangementer på FDM Jyllandsringen. Kontakt jeppe@trackdayklubben.dk for yderligere informationer.foliemontage logo

Foliemontage står for indpakningen af Trackdayklubbens biler. Foliemontage har mere end 15 års erfaring med montering af solfilm og folie på biler, skilte, møbler, mursten og mange andre emner og materialer.
duglemmerdetaldrig

Du finder andre events hos vores samarbejdspartner DuGlemmerDetAldrig. De specialiserer sig i events, der giver folk en oplevelse for livet. Se mere på deres hjemmeside ved at klikke på logoet.


allan ks.png

Ejet af Allan Lund Petersen, professionel og seriøs køreskole i Skanderborg. Speciale er generhverver og kørekort til almindelig bil. Også medejer af køreskolen.dk - kørekort til alt.logo-hansen-toft

Management Consulting, Search & Selection af direktører, ledere og specialister samt lederudvikling. Jeppe Rimmen er Partner hos Hansen Toft.KC.png

IT- og IT-sikkerhedskosulenthus, som fokuserer på processer og kontroller omkring ERP-systemer og specielt SAP. Har agenturet og er Gold Partner på CSI tools værktøjer til efterprøvning af SAP-sikkerhed og rolleudvikling. Lars Henrik Koch er indehaver af virksomheden.

Kontakt Trackdayklubben!