Samarbejdspartnere | Trackdayklubben

Samarbejdspartnere

Vore samarbejdspartnere støtter os, så hjælp os også at støtte dem!


BrunoHansen.JPG

Motorsportshop har de bedste dele til din banebil, og har været den førende leverandør i en lang årrække. Motorsportshop giver 10% rabat til medlemmer af Trackdayklubben på  alle bremseklodser, motorolier, gearolier, bremsevæske og kølervæske. Du skal blot oplyse dit medlemsnummer, når du bestiller.


Kart Shop 0

Kart-Shop er vores samarbejdspartner indenfor tilbehør, sikkerhedsudstyr og beklædning til banesport. Kart-Shop forhandler en række mærkevarer og er importør af Alpinestars, Adidas, Bell og P1. Kart-Shop giver 10% rabat til medlemmer af Trackdayklubben. Medlemsnummer skal angives ved bestilling.ref-nonbye

Nonbye designer og producerer vores skilte, flag, klistermærker og andre emner vi bruger til at præsenterer Trackdayklubben. Nonbye designer, udvikler og producerer visuelle kommunikationsløsninger for virksomheder og organisationer i alle brancher. Nonbye er sparringspartnere inden for alle aspekter af visuel profilering og hjælper deres kunder med at synliggøre deres brand og produkter.


Acrobat ReaderScreenSnapz001.png

ThorQualmann.dk laver hjelmdesigns og foliedesigns til biler samt logoer, illustrationer og meget mere. ThorQualmann.dk leverer grafiske designløsninger til både national og international motorsport. Så kontakt ham for at få et fedt og unikt design til dig, din bil eller dit team, så du skiller dig ud fra mængden!


Ikke-navngivet.png

FDM Motorsport Event arrangerer events med racerbiler på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen. Hvis du ikke vil bruge din egen bil til vores events kan du leje en VW Scirocco racerbil komplet med slicks, bur og racersæde til vores arrangementer på FDM Jyllandsringen. Kontakt jeppe@trackdayklubben.dk for yderligere informationer.
foliemontage logo

Foliemontage står for indpakningen af Trackdayklubbens biler. Foliemontage har mere end 15 års erfaring med montering af solfilm og folie på biler, skilte, møbler, mursten og mange andre emner og materialer.

logo

Racehall er en af Europas største indedørs gokartbaner med en længde på 1000 meter og en bredde på op til 13 meter.. Størrelsen gør at der, selv med 34 gokarts på banen samtidig, altid er rigelig med plads til at overhale. Vi afholder hvert år events i Racehall i vinterpausen


allan ks.png

Ejet af Allan Lund Petersen, professionel og seriøs køreskole i Skanderborg. Speciale er generhvervelser og kørekort til almindelig bil. Også medejer af køreskolen.dk - kørekort til alt.


HansenToft Logo 2017

Management Consulting, Search & Selection af direktører, ledere og specialister samt lederudvikling. Jeppe Rimmen er Partner hos Hansen Toft.


KC.png

IT- og IT-sikkerhedskosulenthus, som fokuserer på processer og kontroller omkring ERP-systemer og specielt SAP. Har agenturet og er Gold Partner på CSI tools værktøjer til efterprøvning af SAP-sikkerhed og rolleudvikling. Lars Henrik Koch er indehaver af virksomheden.


Kontakt Trackdayklubben!